2017. szeptember 23., szombat

B+W 52mm XS-Pro MRC-Nano UV szűrő - INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

A legtisztább legátlátszóbb és még megfizethető UV szűrő, ami leginkább arra való manapság, hogy a drága objektívjeidet védd vele!
Ne hagyd, hogy megkarcolódjanak a cuccaid, inkább ennek legyen baja.  
Új, bontatlan, közvetlen a gyártótól vettem de nekem mégsem kell.
Ingyen posta!
A B+W szűrők foglalatának anyaga ellenálló sárgaréz nagy mechanikai stabilitással, amely jól elnyeli az ütési energiát. Az ötvözet anyaga fizikai jellemzőiben hasonlít az aranyötvözetekére, vagyis hidegben sem válik rideggé. A foglalat gyártása nagy precizitású CNC gépeken történik. A foglalat matt fekete bevonatot kap, amelynek köszönhetően nincsenek tükröződések. Az üveget úgy helyezik a foglalatba, hogy az teljesen merőleges az optikai tengelyre. Az üveg homogén, plánparalel (nem csak a behelyezés, az üveg síkjai is párhuzamosak), sima felületű, nagy áteresztőképességű, kiváló minőségű Schott optikai üveg, amelyet anyagában színeznek. Az üveg bevonata MRC (Multi Resistant Coating), vagy MRC Nano (MRC továbbfejlesztett változata, nanotechnológia alkalmazásával). A Nano többrétegű bevonat biztosítja a kiemelkedően nagy fényáteresztő képességet és a káros kettős tükröződések szinte 100%-os kiszűrését. A Nano bevonatú szűrők taszítják a vízcseppeket, illetve ellenállóak a különböző mechanikai behatásokkal szemben.
Az UV-szűrők a káros ultraibolya sugarakat szűrik ki, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Másik előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így ez a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.
Ellenőrizd az eredetiségét QR kóddal - mindegyiken egyedi serial van.
http: //sk-auth. com/c=XKEVQUK
http: //sk-auth. com/c=ZW527ZP
Gyári termék adatlap: https: //www. schneideroptics. com/Ecommerce/CatalogItemDetail. aspx? CID=2127&IID=8153
Specifications PDF: https: //www. schneideroptics. com/pdfs/BW_Filter_Info_Product_Range_Overview_Filtertypes_14. 07. 2015_1revkc. pdf
Termékkatalógus PDF: https: //www. schneideroptics. com/pdfs/prices/BW%20brochure%202014_EN_1. pdf

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 17:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése